fbpx

Tästä se lähtee

Elämme Helmikuun alkua 2021. Suunnittelutyötä ja valmistelua on tehty syksystä ja nyt alamme olemaan siinä pisteessä että pääsemme aloittamaan oikeasti tekemään sitä mitä olemme suunnitelleet jo tovin.

 

Idea Softicomissa on lyhyesti se että haluamme tehdä maailmanluokan asiakaspalvelua korkealaatuisilla tuotteilla. Autamme asiakkaitamme asiakashallinnan, myynnin, asiakaspalvelun, projektinhallinnan ja laskutuksen aiheissa. Koska osamme operaattori palveluita hyvin ja koska näillä palveluilla on sijansa edellä mainituissa aihe alueissa ovat ne hyvä lisä kokonaisuudessa kun autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kehittämään edellä mainittuja aiheita.

 

Osaamista ja kokemusta on yllin kyllin ja onneksemme saimme mukaan hyviä yhteistyökumppaneita. Uskomme että tästä syntyy kokonaisuuksia joilla asiakkaamme vievät liiketoimintaansa aimo harppauksin eteenpäin ja ylös.

 

Joten tutustu sivuihimme ja seuraa meitä somessa. Mikäli haluat jostain lisätietoja niin kannustamme laittamaan yhteydenottopyyntöä meille. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme.

Jaa teksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email