Myymälässä tai ravintolassa. Yleensäkki kaikkialla missä asiakasta veloitetaan. On maksunhetki kriittinen vaihe asiakaskokemuksessa. Varsinkin jos toimitus epäonnistuu. Teemme osaltamme kaikkemme että asiakkamme voivat luottaa maksutapahtuman toimivan kerrasta toiseen moitteetomasti.  

Kun maksutapahtumien määrä nousee tulee ottaa maksupäätettä valittaessa huomioon laitteen kestävyys ja lisäksi varalaitepalvelu ja muut tukipalvelut sekä myös kustannusrakenne. Me tarjoamme korkealaatuisia laitteita varalaitepalvelun kanssa sekä lähitukipalvelut Tampereen ja Jyväskylän alueella. 

Päätteitä on pääsääntöisesti kahta eri tyyppiä. Kiinteästi asennettuja ja erillismaksupäätteitä. Yleensä myymälän kassapisteessä on kiinteästi asennettu maksupääte jotka yleensä integroidaan kassan joten toiminta kassajärjestelmän kanssa on jouheaa ja asiakastapahtuma sujuu nopeasti ja laadukkaasti. 

Myös erillismaksupäätteille on paikkansa. Erillismaksupäätteet ovat yleensä kannettavia eli johdottomia maksupäätteitä. Näitä käytetään tyypillisesti ravintoloissa ja liikkuvissa myyntipisteissä kuten torimyynnissä.

Kaikkiin käyttötarpeisiin löydät korkealaatuisen ratkaisun meiltä. 


Maksupäätesopimus ja maksujen välitys sopimus

 

Maksupäätteiden sopimusmallit vaihtelevat toimittajan mukaan. Meiltä löytyy ratkaisu erilaisiin tarpeisiin. Kysy lisää niin käydään läpi se mitä tarvitaan niin osaamme tarjota soveltuvinta vaihtoehtoa käyttöönne. 

Maksupäätteen lisäksi tarvitaan kauppias sopimus korttitapahtumien välittämiseksi pankkiin. Maksujen välitys on maksullinen palvelu. Sopimuksia on erilaisia joten on tärkeää valita yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuva sopimusmalli. Autamme asiakkaitamme oikean sopimusmallin valinnassa. 

Mikäli sinulla on jo maksupäätteet mutta olet niitä vaihtamassa uusiin. Kannustamme kysymään palveluistamme lisää. 

Mikäi olet uusi yrittäjä opastamme miellellämme ja kerromme vaihtoehdoista mitä sinulla on valittavana. 

Kysy lisää. Olemme mielellämme apunasi. 

Kokonaisratkaisu Softicomilta

Tarjouspyyntö

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme. Jätä tarjouspyyntö. Vastaamme siihen ehkäpä nopeammin kuin huomaatkaan.

Me teemme sen helpoksi

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi nykyaikaisilla ratkaisuilla.