Tänäpäivänä puhutaan paljon digitaalisesta taloushallinnosta sekä verkkolaskutuksesta. Kaikki lähtee siitä että käytössä on nykyaikainen järjestelmä joka mahdollistaa nykyajan vaatimukset. Ei ole siis ihan se ja sama minkälaista laskutusjärjestelmä tai tuotannonohjausta käytetään. Softicom toimii asiakkaiden apuna kun määritellään järjestelmän tarvetta ja kun sitä otetaan käyttöön. Työmme ei jää kuitenkaan siihen, vaan kuljemme asiakkamme mukana tukien järjestelmän käytössä ja kehittämisessä. 

Nykyään kaikenkokoisille yrityksille on tarjolla järkeviä järjestelmiä joilla pystytään vastaanottamaan, tarkastamaan, hyväksymään ja maksamaan ostolaskut. 

Kaikki prosessista tapahtuu digitaalisesti eli ostolasku saapuu verkkolaskuna josta se siirtyy asianosaisille tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi jonka jälkeen lasku voidaan lähettää maksatukseen. Napinpainalluksella. 

Meidän tehtävä on ottaa järjestelmä käyttöön yhdessä asiakkaan kanssa ja vahtia että toimittajan kunnioittavat yrityksen halua ottaa laskut vastaan sähköisesti. 

Koulutamme ja tuemme käyttäjiä järjestelmän käytössä niin että yritys saa kaiken hyödyn irti järjestelmästä. 

Ostolaskujen käsittely nykypäivänä tapahtuu digitaalisesti kaiken kokoisissa yrityksissä

Myyntilaskut digitaalisiksi 

Laki sähköisestä laskutuksesta on ollut voimassa jo muutaman vuoden. Lain tarkoitus on edistää yritysten taloushallinnon digitalisoitumista. Käytännössä laki on lyhyt ja yrityksille se antaa oikeuden vaatia saada lasku rakenteellisena aitona verkkolaskuna. 

Me Softicomilla työskentelemme myös tämän tavoitteen parissa. Järjestelmät joiden kanssa toimimme täyttävät nykypäivän vaatimukset. Meillä on vahva osaaminen verkkolaskutuksesta niin Suomessa kuin euroopassa. 

 

Softicom toimittaa eri kokoisia järjestelmiä erilaisiin tarpeisiin.  Olis tarve myynti- tai ostolaskujen käsittelyyn meiltä löytyy siihen ratkaisu. 

Toimitamme kokonaisuuden ja ylläpidämme sen. Määritämme, käyttöönottamme ja koulutamme käyttäjät. 

Meiltä saa kokonaisuuden joka myös elää liiketoiminnan muuttuessa. 

Kokonaisratkaisu Softicomilta

Tarjouspyyntö

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme. Jätä tarjouspyyntö. Vastaamme siihen ehkäpä nopeammin kuin huomaatkaan.

Me teemme sen helpoksi

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi nykyaikaisilla ratkaisuilla.