Käsipäätteillä ja erilaisilla lukijoilla on iso vaikutus tehokkuuteen. Pelkästään kyvykäs ohjelmisto ei riitä vaan laitteiden tulee tukea ominaisuuksia. Laitteilla nimittäin käyttöönotetaan ohjelmiston tarjoamat palvelut ja ominaisuudet. Oli kysymys sitten myymälästä tai varastosta, kaupasta tai tuotannosta ei ole samantekevää millaiset laitteet yritys ottaa käyttöön ja mitä palveluita laitteiden ympärille valitaan.

Kokonaisvaltainen palvelukonseptimme sisältää ohjelmistojen lisäksi käyttöympäristöihin liittyvät laitteet. Toisaalta toimitamme myös laiteratkaisuita mikäli käytössä on jo soveltuvat ohjelmistot.

Laiteratkaisuilla tarkoitamme kokonaisvaltaista toimintamallia jossa keskiössä on tietenkin laitteet mutta myös asiaan liittyvät asennus ja tukipalvelut sekä vaihtolaite ja rahoitus palvelut.

Koska ympäristöt ja tarpeet ovat usein erilaisia niin räätälöimme kokonaisuuden aina tarkan kartoituksen kautta niin että ratkaisumme täyttävät mahdollisimman tarkasti asiakkaan tarpeet ja ottaa huomioon mahdolliset tulevaisuuden muutostarpeet. 

 

Käsipäätteet ovat tänäpäivänä yleensä android pohjaisia laitteita. Olosuhteet määrittävät minkälaisen laitteen kestävyydeltään ja ominaisuuksiltaan kohteeseen tarvitaan. Myös erilaiset erikoisolosuhteet on huomioitavat laitemäärittelyjä tehtäessä.

Teemme yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa. Valoimassamme on mm. Datalogic, Opticon ja Zebra laitteita. 

Toimimme tiiviisti yhteistyössä laitevalmistajien kanssa joka takaa asiakkaillemme laadukkaan kokonaispalvelun laitteen koko elinkaaren ajan. 

 

 

Käsipäätteiden käyttökohteita on useita. Eniten päätteitä käytetään kaupan ja logistiikan aloilla sekä teollisuudessa. Myös terveydenhuollossa ja apteekki ympäristössä laitteet ovat nykypäivää olleet jo jonkin aikaa. Käsipäätteet eroavat lukijoista siten että niissä on oma käyttöjärjestelmä johon voidaan asentaa ohjelmistoja suorittamaan eri tehtäviä. Esimerkkinä vaikka tilausten tekeminen tai tilausten vastaanotto. 

Koska tarkemmat käyttötarpeet muodostuvat organisaation tarpeista ja prosessista missä käsipäätteitä käytetään on niihin saatavana erilaisia konfiguraatioita. Tästä esimerkkinä oheisessa kuvassa suositun Datalogicin Skorpio X käsipäätteen kolme erilaista näppäimistö vaihtoehtoa.

Mikäli olet etsimässä ratkaisua ja toimittajaa niin ota yhteyttä. Tarpeiden kartoitus on maksuton palvelu. 

 

 

Yhteydenottopyyntö

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme. Jätä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö. Vastaamme siihen ehkäpä nopeammin kuin huomaatkaan.

Me teemme sen helpoksi

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi nykyaikaisilla ratkaisuilla.