Mitä enemmän yrityksen prosesseissa käytetään IT-infrastruktuuria, sitä isompaan rooliin nousevat käytössä olevien järjestelmien tehokkuus ja käytettävyys. Me suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme IT-järjestelmiä, jotka luovat pohjan kestävälle ja kannattavalle liiketoiminnalle.

Asiakkaamme saavat meiltä muun muassa:

  • Yhteistyökumppanin, joka paneutuu asiakkaan kehitystarpeisiin
  • Teknisten ratkaisuiden lisäksi liiketoimintaosaamista
  • Mutkatonta ja konstailematonta yhteistyötä asiantuntijan kanssa
  • Kaikki tarvittavat IT-funktiot liiketoiminnan virtaviivaistamiseen

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme ratkaisut, jotka parhaiten helpottavat yrityksen arkea ja mahdollistavat entistä nopeamman kasvun. Toimimme asiakasyritystemme pitkäaikaisina kumppaneina ja elämme asiakkaidemme kanssa yhteistä arkea. Koulutamme järjestelmien käyttöön ja ylläpidämme niitä tarpeen mukaan.

IT, joka palvelee liiketoimintaa

Yhä useampien yritysten liiketoiminta lepää toimivien IT-järjestelmien varassa. Kaikki viestintä, tuote- ja palvelukehitys sekä asiakkaille tuotettava lisäarvo vaativat sujuvia ja helppokäyttöisiä digitaalisia toimintatapoja. Mitä tärkeämmiksi työkaluiksi IT-alan ratkaisut kuten mobiilioperaattorituotteet, puhelinjärjestelmät, CRM:t ja muut palvelut kasvavat, sitä helpommin käy niin, että yrityksen toiminta alkaa mukautua IT:n vaatimuksiin.

Me lähestymme asiaa toisin: luomme ratkaisut, jotka tukevat ja hyödyttävät jo olemassa olevia prosessia ja tekevät toiminnasta ketterämpää. Näin aikaa ei enää uhraudu päällekkäisten ja monimutkaisten järjestelmien käyttöön tai ylläpitoon, ja yrityksen koko henkilöstöpääoma saadaan tuottavaan käyttöön.

Olemme alan kokeneita asiantuntijoita. Emme keskity pelkästään tuotteisiin, joita myymme, vaan asiakkaamme liiketoiminnan kokonaisuuteen ja sen parantamiseen.

Emme tee tyhjiä lupauksia

Tavallisia ongelmia, joihin asiakasyrityksissämme on törmätty, ovat esimerkiksi:

  • Sisäinen viestintä koetaan sekavaksi ja kuormittavaksi
  • Käytössä on monta päällekkäistä ja kankeaa järjestelmää
  • Ongelmat myynnin, asiakaspalvelun ja asiakkuuksien hallinnan kanssa

Me etsimme näihin räätälöidyt ratkaisut yhdessä asiakasyritystemme kanssa. Huolellisesti toteutettu työn jälki ja se, että asiakas saa IT:n alalla kaiken tarvitsemansa, ovat meille kaikkein tärkeintä.

Me toimimme asiakasyritystemme pitkäaikaisena ja kokonaisvaltaisena kumppanina, joka tarjoaa konkreettisia ja hyviksi havaittuja ratkaisuja monenlaisiin ongelmiin. Meille asiakkaan liiketoiminta on tärkeää, ja siksi lunastamme kaikki lupauksemme.

Pasi Turunen

Asiantuntija I COO

Olen yrittäjähenkinen perheyrityksen kasvatti. ICT alalla olen toiminut lähes kahdenkymmenen vuoden ajan eri tehtävissä. Yrittäjyydestä minulla on kokemusta omakohtaisesti lähes saman verran. Lisäksi olen työskennellyt erikoiskaupan alalla joka monipuolisuudellaan toi kallisarvoista kokemusta monipuolisten tehtävien kautta. Samalla tuli tutuksi verkkokauppa ja digitaalinen markkinointi. Viimeiset vuodet ennen Softicomin alkua olen päässyt kurkistamaan verkkolaskuoperaattorin sielunelämään ja olemaan osa alan kehitystä Suomessa.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

Kiinnostuitko?  Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi niin otamme yhteyttä.