fbpx

Monipuolinen ja luotettava Jeemly on kassajärjestelmä, joka mukautuu moneen tarpeeseen ja kasvaa liiketoimintasi mukana. Palvelukonseptissa mukana laitteet ja ohjelmistot. Kaikki mitä tarvitset liiketoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa.  Softicom auttaa järjestelmän käyttöönotossa ja tarjoaa asiakastukea aina tarvittaessa.

Turvallinen kassajärjestelmä sujuvaan arkeen Tampereella ja Jyväskylässä

Jeemly on turvallinen kassa järjestelmä, joka mukautuu kauppasi tai ravintolasi kasvavaan liiketoimintaan.

Jeemlyn järjestelmä on ollut toiminnassa jo pitkään, ja sitä käytetään paljon pk-yrityksissä eri toimialoilla. Oli kyseessä kivijalkakauppa, kampaamo, ravintola tai mikä tahansa muu yritys, jossa kassatapahtumia on runsaasti, Jeemlyn kaupan järjestelmällä kassatoiminnot saadaan kuntoon.

Lisäksi Jeemlyn hinnoitteluperiaatteet ovat selkeät ja avoimet, joten yllätyslaskuja ei tule. Järjestelmä tekee, minkä lupaa, luotettavasti ja turvallisesti.

Ja jos kuitenkin tuelle tulee tarvetta tai Jeemlyn ominaisuuksiin täytyy myöhemmin tehdä muutoksia, asiakas ei jää yksin. Softicom tarjoaa Jeemly-kassajärjestelmän käyttöön paikallisen, osaavan ja ystävällisen asiakastuen erityisesti Tampereen ja Jyväskylän alueilla.

Jeemlyn kassajärjestelmän avulla asiakaspalvelusta tulee helpompaa

Monipuolisen Jeemly-kassajärjestelmän pääominaisuudet ovat muokattava kassanäyttö, kattavat tuoteominaisuudet, monipuolinen taustajärjestelmä sekä erilaiset asiakasryhmät ja hinnoitteluperiaatteet.

Moderneihin tarpeisin luotuun kassajärjestelmään sisältyy luonnollisesti myynnin, ostojen sekä asiakkuuksien hallinta sekä niihin liittyvä seuranta ja raportointi. Lisäksi kassajärjestelmässä on kattavasti ketjuominaisuuksia kuten kanta-asiakas- ja kampanjaominaisuudet, raportointi sekä laajennusmahdollisuudet.

Jeemlyn kassajärjestelmä voidaan laajentaa paitsi useaan myymälään, myös verkkokauppaan. Näin käytössä on yksi ja sama, kattava järjestelmä, joka pitää kirjaa kaikista tapahtumista, tapahtui osto missä tahansa. Kassajärjestelmä on liitettävissä myös toiminta- ja kirjanpitojärjestelmiin, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monipuolisen ratkaisun moneen kauppaan ja liiketoimintaan.

JeemlyStart on kassaratkaisu alkavaan yritystoimintaan

Oletko aloittamassa yritystoimintaa ja etsin järkevää ja turvallista kassaratkaisua? Tutustu Jeemly Start pakettiin. Siinä on kaikki mitä kassalle tarvitaan yhdessä paketissa. Toimintavarma ohjelmisto ja kosketusnäyttö kassapääte kuittitulostimen ja kassalaatikon kanssa.

Nykyaikainen kassajärjestelmä kauppaan, kampaamoon, ravintolaan tai muualle

Jeemlyn kassajärjestelmään sisältyvät esimerkiksi seuraavat laitteet:

 • Kosketusnäyttö kassalaitteet
 • Tabletit kun tarvitaan liikkuvuutta
 • Keräilypäätteet tiedonkeruuseen
 • Kuittitulostimet ja muut tulostimet
 • Vaakalaitteet ja infonäytöt
 • Taustatietokoneet ja -ohjelmistot
 • UPS-laitteet 
 • Verkko- ja tietoturvaratkaisut

Kassa-PC:hen liittyvässä kosketusnäytössä on myös asiakasnäyttö, ja tablettien lisäksi Jeemly tarjoaa muita langattomia keräilypäätteitä liikkuvia työtehtäviä varten. Kassan lisäksi kuittitulostimia on mahdollista asentaa muihin tarvittaviin pisteisiin, ja muita tulostimia on saatavilla myös esimerkiksi lähetteiden tulostamista varten. UPS-laitteet takaavat keskeytymättömän virransyötön esimerkiksi lyhyen sähkökatkon aikana.

Laitteiden lisäksi Softicomin tarjoamiin Jeemly-kassajärjestelmän tukipalveluihin sisältyvät:

 • Ohjelmiston käytön tuki
 • Järjestelmämuutosten tekeminen
 • Käyttäjäkoulutukset
 • Viankorjaukset
 • Vaihtolaitepalvelut
 • Liiketoimintakonsultointi

Softicomin tämänhetkisiä kiintopisteitä, joissa apua on tarjolla paikallisesti, ovat Tampere ja Jyväskylä.

Softicomin asiakkaana et jää järjestelmän käytössä yksin

Vaikka Jeemly on luotettava ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä, asiakastuelle saattaa joskus tulla tarvetta. Me Softicomilla tarjoamme paikallisen asiakastuen Tampereella ja Jyväskylässä.

Jeemly on markkinoiden monipuolisimpia kaupan ja ravintolan liiketoimintaan tarkoitettuja kassajärjestelmiä, joten se taipuu moneen. Meidän tehtävämme Softicomilla onkin muotoilla ja ohjelmoida Jeemlyn kassajärjestelmä niin, että se palvelee asiakasyrityksen yksilöllisiä tarpeita saumattomasti.

Meillä on laaja osaaminen sekä pitkä kokemus erilaisista toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmistä sekä niiden taustatoiminnoista. Esimerkiksi laskutuksen elinkaaret sekä sähköiset tilaus-toimitusketjut ovat meille arkipäiväisiä asioita, joiden kanssa työskentelemme jatkuvasti.

Lisäksi meillä on monipuolinen ymmärrys kaupan liiketoiminnasta. Pystymme tehostamaan kaupan toimintaa paitsi paikallisesti, myös ketjutasolla. Tunnemme kaupan tarpeet hyvin, ja pystymme soveltamaan tätä osaamista ravintoloihin, kampaamoihin sekä kaikkeen muuhun liiketoimintaan, jossa kassajärjestelmälle on käyttöä.

Olemme asiakkaidemme rinnalla ja apuna kaikessa Jeemlyn kassajärjestelmään liittyvässä. Tähän lupaukseen sisältyvät muun muassa koulutus järjestelmän käyttöön, ohjelmiston muutostarpeiden toteuttaminen sekä liiketoiminnallinen konsultointi. Konsultoinnilla tarkoitamme sitä, että pystymme tarjoamaan paitsi käytännön ohjelmointiosaamista, myös ideoita ja vaihtoehtoja esimerkiksi tuoterakenteisiin sekä hinnoitteluun liittyvissä asioissa.

Me Softicomilla tarjoamme apua myös laitevaihdoissa, sillä vaikka laitteet ovat kovaa tekoa, tarvetta niiden uusimiselle tulee aina silloin tällöin. Kiireellisissä tapauksissa saat meiltä myös paikalliset vaihtolaitepalvelut, eli tuomme uuden laitteen vanhan tilalle nopeasti. Toimimme pääasiassa Tampereen ja Jyväskylän alueilla.

Yhteydenottopyyntö

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme. Jätä yhteydenottopyyntö. Vastaamme siihen ehkäpä nopeammin kuin huomaatkaan.

Me teemme sen helpoksi

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi nykyaikaisilla ratkaisuilla.